Termene si conditii

Bun venit pe website-ul https://spatiulmedical.ro/ (”Website-ul”). Va aducem la cunostinta ca, inainte de utilizarea Website-ului, este necesar sa parcurgeti sectiunea “Termene si Conditii”. Aceasta sectiune defineste conditiile in care dumneavoastra puteti accesa si utiliza Website-ul.

Website-ul este dedicat evenimentelor organizate de catre BORO PR & COMMUNICATION SRL cu sprijinul si colaborarea partenerilor sai.

Website-ul este proprietatea societatii BORO PR & COMMUNICATION SRL (”Societatea”) cu sediul in str. Sfantul Lazar 37, Solomon’s Business Center, Iași, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. [J22/890/2015], Cod Unic de Inregistrare Fiscala [34527790].

Utilizatorul Website-ului (”Utilizatorul”) este obligat sa ia cunostinta si sa accepte Termenele si Conditiile, precum si celelalte politici relevante pentru Website, bifand casuta  „Sunt de acord cu termenele si conditiile de utilizare a Website-ului“. Prin bifarea casutei „Sunt de acord cu termenele si conditiile de utilizare a Website-ului“, va asumati ca ati citit, inteles si agreat sa respectati obligatiile ce va incumba in temeiul termenelor de utilizare ale Website-ului. Daca nu sunteti de acord cu termenele de utilizare a Website-ului, nu accesati si nu utilizati Website-ul.

Modificari ulterioare ale Website-ului si ale Termenelor si Conditiilor

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand, in mod unilateral aceste Termene si Conditii, dumneavoastra avand obligatia de a reciti aceste Termene si Conditii cu ocazia fiecarei utilizarii a Website-ului.

Utilizarea Website-ului ulterior modificarii Termenelor si Conditiilor reprezinta acceptarea, de catre dumneavoastra, a noilor Termene si Conditii.

Societatea isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral accesul la Website-ului (integral sau partial), in orice moment, cu notificarea imediata a utilizatorilor, prin mesaj afisat pe Website la momentul accesarii.

Societatea nu pot fi tinuta raspunzatoare fata de Utilizator si/sau fata de terte persoane pentru lipsa de functionalitate sau pentru functionarea neconforma a Website-ului.

Utilizarea Website-ului

Prin intermediul Website-ului veti putea afla informatii cu privire la Evenimentele BORO PR & COMMUNICATION incluzand data si locatia in care vor avea loc Evenimentele, modalitatea de inregistrare in vederea participarii, subiectele principale asupra carora se vor concentra prezentarile si discutiile din cadrul Evenimentelor precum si cu privire la Parteneri si prezentatorii care vor participa la Evenimente.

Inregistrarea la Evenimente se va putea realiza si prin intermediul Website-ului, prin completarea formularului online de inscriere pus la dispozitie de catre organizator in urma solicitarii acestuia prin completarea formularului ”Vreau sa particip” sau ”Vreau sa devin partener”. Informatiile privind cuantumul taxei de participare precum si modalitatea de plata si returnare a taxei pot fi consultate in cadrul formularului de inscriere online.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca Website-ul este dedicat Evenimentelor organizate de BORO PR & COMMUNICATION SRL.

Continutul dreptului de a utiliza Website-ul

Societatea va ofera o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a vedea, distribui, printa sau descarca orice continut, asa cum acesta este definit mai jos, de pe Website-ul Societatii, pentru uzul dumneavoastra personal.

Nu va este acordat dreptul sa licentiati, republicati, distribuiti, copiati, cesionati, sublicentiati, transferati, vindeti, creati opere derivate sau orice alta utilizare non-personala a oricarui Continut al Website-ului Societatii. Prin Continut trebuie sa se inteleaga toate textele, formatarile (inclusiv, dar fara a se limita la selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe Website-ul Societatii) si imaginile, graficele, animatiile, instrumentele, widget-urile, aplicatiile, reclamele, clipurile video, muzica, sunetele, articolele, copiile, materialele creative, fotografiile, marcile, marcile de serviciu, denumirile comerciale si logo-urile, precum si alte materiale si informatii de pe acest Website.

Nicio parte a Continutului nu poate fi reprodusa in nicio forma sau incorporata in orice sistem electronic sau mecanic de gasire a informatiilor, altfel decat in scopul folosirii personale.

Societatea va acorda o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a distribui, printa, descarca si incorpora in cadrul altor website-uri continutul disponibil pe site-ul https://spatiulmedical.ro/ constand in bannerele puse la dispozitie in legatura cu Evenimentul, exclusiv in scopul sustinerii si promovarii evenimentului in cadrul altor website-uri, pe durata si in modalitatile strict necesare atingerii acestui scop.

Nu puteti accesa sau utiliza Website-ul Societatii in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta Website-ul Societatii sau orice server sau retea care sta la baza Website-ului Societatii, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul unei alte persoane de a se bucura de Website.

Legaturi catre alte websiteuri

Website-ul poate contine legaturi („Link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica Termene si Conditii de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile/paginile respective, Societatea nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web.

Includerea acestor Link-uri sau trimiteri pe Website este realizata, de regula, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar.

Societatea nu garanteaza/controleaza actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti catre care trimit link-urile de pe Website.

Prin continuarea utilizarii Website-ului, utilizatorul intelege si accepta ca acceseaza acele website-uri si/sau foloseste produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere si ca nu poate solicita Societatii despagubiri pentru prejudiciile suferite ca urmare a accesarii acestor link-uri si folosirii serviciilor puse la dispozitiei pe website-urile catre care Link-urile fac trimitere.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuala aplicabile si tot Continutul este detinut de catre Societate sau utilizat de catre Societate sub licenta sau cu permisiune. Aceste materiale nu pot fi copiate, decompilate, dezasamblate, modificate, repostate pe alte website-uri, incadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sublicentiate sau transferate in orice forma de catre dumneavoastra.

Marcile, logourile si numele comerciale, atat inregistrate cat si neinregistrate (denumite, in mod colectiv, ”Marcile”) afisate pe Website-ul Societatii sunt Marci apartinand Societatii si tertilor parteneri afiliati ai acesteia. Nimic de pe Website-ul Societatii nu trebuie interpretat ca acordand, in mod implicit sau in alt mod, orice licenta sau drept de utilizare a oricarei Marci afisate pe Website-ul Societatii, fara permisiunea, acordata in scris, a Societatii sau a tertei parti, titulara a Marcii.

Orice utilizare comerciala neautorizata a acestor materiale reprezinta o incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale Societatii si va atrage exercitarea de catre Societate a tuturor drepturilor si remediilor legale.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, Societatea va acorda dreptul de a utiliza bannerele puse la dispozitie in legatura cu Evenimentul in cadrul site-ului https://spatiulmedical.ro/ in conditiile prevazute la art. 3 de mai sus, pentru scopul promovarii Evenimentului.

Declinarea raspunderii

Utilizatorul declara si intelege ca Societatea are dreptul sa opereze orice modificari cu privire la Evenimentele organizate, inclusiv, dar fara a se limita la modificarea locatiei, modificarea datei Evenimentelor, modificarea persoanelor invitate drept speakeri in cadrul Evenimentelor, daca aceste modificari sunt rezultatul unor evenimente exterioare vointei Societatii (ex: incetarea colaborarii cu proprietarul spatiului unde urma sa se organizeze Evenimentul/ cu persoana invitata drept speaker din motive imputabile acestora). In acest caz, Societatea se obliga sa notifice Utilizatorii in cel mai scurt timp cu putinta cu privire la modificarile survenite. In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu modificarile intervenite, acesta are dreptul sa solicite incetarea contractului incheiat cu Societatea cu privire la participarea la Evenimentele Societatii in interiorul termenului indicat in notificare, cu consecinta restituirii de catre Societate a pretului achitat si pierderii dreptului Utilizatorului de a participa la Eveniment.

Utilizatorul declara si intelege ca Societatea nu va fi raspunzatoare pentru orice functionare necorespunzatoare a sistemului de iluminat, sistemului electric al spatiului unde urmeaza sa se organizeze Evenimentul, sau pentru orice functionare defectuoasa a sistemelor audio/video, precum si a oricaror elemente hardware sau software care nu sunt proprietatea Societatii si care impiedica desfasurarea in conditii optime a Evenimentului. Orice pretentii in legatura cu eventualele prejudicii suferite ca urmare a functionarii defectuase a celor de mai sus se vor indrepta impotriva proprietarilor spatiului inchiriat, repectiv impotriva proprietarilor echipamentelor care au functionat in mod defectuos.

Utilizatorul declara si intelege ca Societatea nu va fi raspunzatoare in niciun fel pentru continutul si/sau modalitatea de transmitere a informatiilor in cadrul Evenimentelor de catre participantii la Evenimentd in calitate de speakeri, parteneri sau in orice alta calitate. Intreaga raspundere pentru originalitatea, corectitudinea, acuratetea informatiilor transmise apartine prezentatorilor invitati la Evenimente. Orice pretentii, reclamatii sau sesizari formulate de catre Utilizatori in legatura cu continutul si / sau modalitatea de transmitere a informatiilor de catre participantii in cadrul Evenimentelor, inclusiv, dar fara limitare la, pretentii, reclamatii sau sesizari privind incalcari ale drepturilor apartinand unor terte persoane, incalcari ale normelor de ordine publica, abateri de la subiectul si tema anuntate ale Evenimentelor, se vor indrepta direct impotriva participantului la Evenimente, Societatea neavand nicio responsabilitate in acest sens.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Mai multe informatii despre procesarea datelor cu caracter personal gasiti in Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Politica privind cookie-urile 

Website-ul utilizeaza cookie-uri. Mai multe informatii despre cookies gasiti in Politica de utilizare a cookie-urilor.

Legea aplicabila. Litigii

Prezentele Termene si Conditii vor fi interpretate si guvernate de prevederile legii romane.

Orice litigiu avand ca obiect o disputa rezultand din sau aflata in legatura cu aceste Termene si Conditii sau cu utilizarea Website-ului urmeaza a fi solutionata de catre instantele competente din Romania.

Prin utilizarea Website-ului va exprimati in mod expres acordul cu privire la urmatoarele prevederi ale acestor Termene si Conditii de utilizare, dupa cum urmeaza: ” Modificari ulterioare ale Website-ului si ale Termenelor si Conditiilor”, ”Utilizarea Website-ului”, ” Continutul dreptului de a utiliza Website-ul”, ” Legaturi catre alte websiteuri”, ”Drepturi de proprietate intelectuala”, ”Declinarea raspunderii”, ”Legea aplicabila. Litigii”.

Emanuel Guţan

Country Manager Ecolab Romania, Bulgaria, Ukraina, Moldova

Partener ROHO

 

“Ecolab Romania, prin Divizia Healthcare, oferă soluții de prevenire a infecțiilor care ajută la asigurarea unui mediu mai curat, mai sigur și mai sănătos pentru pacienți și furnizorii de servicii medicale, ceea ce duce la rezultate îmbunătățite, eficiențe operaționale și satisfacție crescută a pacienților. Modelul nostru unic de livrare a programului de preventive reunește tehnologie de ultimă oră, informații în timp real, servicii furnizate personal și instruire de bune practici. Participarea activă la evenimentele ROHO ne provoacă să identificăm împreună cu specialiștii din spitale, soluții pentru creșterea calității serviciilor medicale românești.”

Prof. Dr. Viorel Scripcariu

Rector, UMF Iași

Partener Educațional ROHO

 

”A profesa medicina presupune asumarea, zi de zi, a unei imense responsabilități: confortul, sănătatea și chiar viața pacienților noștri depind de noi, de calitatea actului medical pe care îl oferim. De aceea, autoritatea formală sau informală în lumea medicală implică un grad de responsabilitate semnificativ mai ridicat decât în alte profesii. Cum apar liderii în domeniul medical, care sunt condițiile și contextul favorabile apariției lor? În primul rând, un lider medical nu apare, ci se formează. Procesul începe din școală, din învățământul preuniversitar, atunci când se cristalizează atât trăsăturile de caracter ale individului, cât și vocația sa, curiozitatea și apetitul pentru cunoaștere. Aceasta este fundația pe care, mai târziu, mediul universitar clădește cunoștințele specifice domeniului medical. Cunoștințele sunt absolut necesare, dar nu și suficiente – un viitor lider în domeniul medical are vitală nevoie de puterea exemplului, de un model care să-l inspire și pe care să-l urmeze în cariera sa. Relația mentor – discipol în medicină este printre cele mai profunde și complexe relații de acest tip și ea va defini și ghida, în timp, profilul viitorului lider. Nu în ultimul rând, un lider în lumea medicală este un om pentru care acumularea permanentă de cunoștințe este la fel de naturală ca respirația. Medicina este un domeniu extrem de dinamic, în care cercetarea aduce în fiecare zi elemente de noutate pe care un lider profesional trebuie să le asimileze pentru a-și conserva acest statut.”

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Prof. Dr. Leonard Azamfirei

Rector, UMF Târgu Mureș

Partener Educațional ROHO

 

“Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie «George Emil Palade» din Târgu Mureș susține acest amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical. Suntem o comunitate academică preocupată de viitorul medicinei românești și conștientă de responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, aceea de a le oferi absolvenților noștri o educație medicală de elită. Universitățile joacă un rol esențial în formarea viitorilor lideri ai echipelor medicale din spitalele din România. De peste șapte decenii, în centrul medical și universitar Târgu Mureș se formează generații de medici, farmaciști și alți specialiști care sunt dedicați misiunii nobile de a salva vieți și care își aduc aportul la îmbunătățirea sistemului sanitar românesc. Într-o universitate, viitorii lideri din Sănătate dobândesc cunoștințe medicale solide, competențe, abilități și valori esențiale definirii lor ca profesioniști și ca oameni.”

Vasile Ruscovan

Director General, Kapamed

Professional Partner ROHO

 

“Sectorul sanitar din România este într-o continuă schimbare, întâmpinând noi provocări. Creșterea continuă a calității, dar și a complexității serviciilor medicale pun o presiune continuă asupra bugetelor spitalelor publice și private. Înțelegem competitivitatea pieței serviciilor medicale, crescândă pe an ce trece, în vederea atragerii și păstrării pacienților asigurați medical. Dezvoltarea sectorului medical privat mută spitalele publice din zona prestatorilor de servicii medicale, în zona jucătorilor din marea industrie medicală. Pe cale de consecință, elementele ce țin de maximizare și eficiență a lanțului de aprovizionare și de trasabilitate a consumabilelor medicale, în vederea creșterii productivității, siguranției, securității și realizarea de economii, vor face diferența. Kapamed furnizează cele mai eficiente și sigure soluții RFID de optimizare logistică, adaptabile la nevoile fiecărui spital în parte, iar Convenția Română a Spitalelor este locul unde vă vom împărtăși experiența noastră.”

Raluca Șoaita

ARCHITECT & FOUNDER, TESSERACT ARCHITECTURE

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Îmbunătățirea infrastructurii medicale este critică și urgentă în Romania.

De aceea, competiții precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decăt binevenite pentru a face vizibilitate sectorului medical și bunelor practici din domeniu. Încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să schimbe ceva, câtuși de puțin în jurul lor în acest an, să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale în România. “

Andreea Cigolea

Jurnalist

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Am contact în fiecare zi cu medici din toate domeniile, care lucrează atât la stat, cât și la privat. Toți au nemulțumirile lor și consider că a venit momentul ca aceste nemulțumiri să fie aflate de toată lumea. Am văzut în această pandemie medici care sunt adevărate modele de urmat, care au uitat de ei, și-au lăsat și familia pe locul doi, stând peste 12 ore zilnic în spitale. Și cel mai important e de fapt că nu au plecat din țară pentru un trai mai bun, au rămas aici pentru a salva vieți, pentru a fi alături de noi. Cred că astfel de oameni trebuie scoși în față și apreciați la adevărata valoare, pentru că, mai ales acum chiar au nevoie. Romanian Healthcare Awards 2021 reprezintă o ocazie prin care ne putem promova medicii de astăzi și mă bucur că pot face și eu parte din acest proiect.” 

Prof. Dr. Cătălina Poiană

Prorector al Universității De Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Romanian Healthcare Awards 2020 reprezintă un moment în care societatea medicală își promovează medicii, spitalele și echipele medicale care au dat dovadă de implicare și profesionalism în activitatea curentă pentru și în beneficiul pacienților. Sunt onorată că fac parte din juriul acestui eveniment, un juriu format din reputate personalități. Acest eveniment trebuie să ne arate că România are medici valoroși și unități medicale unde se practică un act medical de calitate.

În calitate de președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București, cel mai numeros colegiu teritorial, cu peste 13.500 de membri activi, susțin valorizarea medicilor, iar în calitate de prorector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București salut această inițiativă care promovează medicii de astăzi, studenții de ieri, pe care noi i-am format în toate universitățile de medicină și farmacie din țară.”

Dr. Adrian Udrea

 Director Medical, Medisprof Cancer Center

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Puterea exemplului a fost întotdeauna unul din motivele pentru care am clădit ceva in clinica mea. Haideți să ieșim din anonimat și să arătăm tuturor cât suntem de pasionați și de profesioniști în ceea ce facem.”

Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun

Consilier Prezidential, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială

Președinte și membru al Juriului internațional Romanian Healthcare Awards 2021

“De prea puține ori vorbim despre excelență în medicina românească și trebuie să recunoaștem că avem nenumărate povești de succes, atât din sfera profesioniștilor din sănătate, cât și a spitalelor. Punând mai des în lumină aceste povești, putem obține un efect de multiplicare! Pandemia cu care ne confruntăm ne-a dovedit o dată în plus rolul critic pe care personalul medical îl are în lupta împotriva răspândirii virusului. Fără îndoială că rezultatele medicilor și ale echipelor medicale nu ar fi fost posibile fără spitale performante. 

 

Romanian Healthcare Awards constituie o ocazie extraordinară de a ne arăta recunoștința pentru medici și echipe medicale a căror activitate stă sub semnul profesionalismului, devotamentului și responsabilității, și de a premia spitale modele de bune practici, în care putem păși cu încredere. Cele șapte categorii ale ediției din 2021 – Medicul Anului, Echipa Medicală a Anului, Spitalul Anului, Proiectul de Cercetare al Anului, Inovația Medicală a Anului, Campania Medicală a Anului, Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului vin să încununeze efortul consecvent depus zi de zi, pentru menținerea sănătății noastre, a tuturor, oferindu-ne nouă, membrilor juriului, prilejul de a ne arăta aprecierea și de a vă oferi însemnele prețuirii noastre pentru valorile promovate! Vă invit așadar, în calitate de Președinte și membru al juriului să vă faceți cunoscute poveștile de succes, nu doar în România, ci în lumea întreagă!”

Prof. Dr. Viorel Scripcariu

Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T.  Popa”, din Iași

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„La sfârșitul unei gărzi infernale sau după o operație dificilă, când realizezi că ți-ai ales un drum cu sens unic, îți aduci aminte și de ce ai ales să urmezi una dintre cele mai grele dar și mai nobile meserii din lume. De ce ai ales să pui sănătatea celor din jur mai presus de propria sănătate și de ce, de multe ori, petreci mai mult timp la spital decât alături de familie. Pentru că medicina este mai mult decât o profesie, este o vocație, te definește nu doar ca profesionist, ci și ca om, și pentru că medicii adevărați nu așteaptă nici bani, nici laude, pentru a-și face datoria. Câteodată, însă, ai nevoie de încurajări și de premii ca să poți mergi mai departe, așa cum actorii se hrănesc cu aplauzele publicului. Iar Romanian Healthcare Awards 2020, prima competiție din România cu juriu internațional, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor, exact asta și-a propus, să certifice valoarea profesională și umană, să ofere un plus de considerație și recunoștință.”