Sănătate

2021 · 5 EDIȚII

Convenția Română a Spitalelor este un amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică din activitatea clinică și de management medical.

2021 · 2 EDIȚII

Eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care promovează cei mai buni medici, profesioniști și manageri din sănătate.

2021 · 1 EDIȚIE

Forum internațional dedicat rolului vital al comunicării în sănătate. Un proiect inedit care își propune să analizeze comunicarea pe teme medicale în contextul provocărilor generate de pandemie și să prezinte exemple de bună practică și modele de succes.

2020 · 6 EDIȚII

Proiect dedicat construcțiilor din sănătate, arhitecturii medicale și calității spațiului medical, fiind prima întâlnire din România a medicilor și a profesiilor construirii spațiului.

2020 · 7 EDIȚII

Un concept despre încredere: încrederea medicilor în propria profesie și încrederea pacienților în medicii lor, concept creat pentru Colegiul Medicilor din România, cu peste 50000 de membri.

2018 · 1 EDIȚIE

Proiect distins cu Premiul de Excelență Romanian PR Award 2018 la Categoria Evenimente. În cadrul proiectului nostru, Ministrul Sănătății din România a semnat în premieră carta Organizației Mondiale a Sănătății pentru prevenirea și controlul infecțiilor.

2017 · 1 Ediție

Eveniment internațional organizat la Palatul CEC și dedicat provocărilor recente și perspectivelor sistemelor medicale central și est-europene, cu reprezentanți ai ministerelor sănătății din regiune.

2019 · 2 EDIȚII

Pentru prima oară în cei 50 de ani de existență a UEMO – Uniunea Europeană a Medicilor din Familie, întâlnirea anuală a organizației a avut loc în România, la București și apoi la Cluj- Napoca, cu invitați din 25 de țări.

Campanii de Comunicare

2020

O campanie de comunicare a Convenției Române a Spitalelor ROHO, care promovează medicii reprezentativi ai Spațiului Medical românesc și reușitele lor.