Romanian Healthcare Communication Forum

Forum internațional dedicat rolului vital al comunicării în sănătate, parte a seriei de evenimente Spațiul Medical. Un proiect inedit care își propune să analizeze comunicarea pe teme medicale în contextul provocărilor generate de pandemie și să prezinte exemple de bună practică și modele de succes.

Mai multe informații pot fi vizualizate aici.

Prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Mai multe informații pot fi vizualizate aici.

Convenția Română a Spitalelor este un amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică din activitatea clinică și de management medical.

Mai multe informații despre ediții, speakeri, proiecte pot fi vizualizate aici.

Conceptul “Xgroup Meetings”, inițiat de BORO Communication, presupune crearea, în parteneriat cu una sau cu mai multe companii, a unui grup de comunicare business to business și business to professionals, care reunește specialiști și reprezentanți ai mediului de business și instituțional, cu scopul de a aborda direct, printr-o întâlnire de lucru offline sau online, provocările recente dintr-un anumit domeniu, din perspectiva propriilor experiențe profesionale.

La nivelul Xgrupului se testează strategii, abordări profesionale și de business, se primesc recomandări și pot fi prezentate exemple de bună practică, soluții și tehnologii.

Până în prezent au fost organizate mai multe Xgrupuri pentru sănătate în parteneriat cu Philips, Bristol-Myers Squibb, MSD, Abbvie.

Mai multe informații despre ediții, speakeri, pot fi vizualizate aici.

Eveniment dedicat echipelor medicale care au operat în ultimii ani la București, Iași și Cluj peste 700 de copii cu malformație cardiacă, în cadrul programului de cardiologie și cardiochirurgie pediatrică, program realizat în parteneriat cu San Donato Hospital Group din Italia. Gala a fost organizată pe 23 noiembrie 2018 la Palatul CEC din București.

Mai multe informații pot fi vizualizate aici.

Eveniment internațional organizat la Palatul CEC și dedicat provocărilor recente și perspectivelor sistemelor medicale central și est-europene, cu reprezentanți ai ministerelor sănătății din regiune.

Mai multe informații pot fi vizualizate aici.