Romanian Healthcare Awards
Trofeele Romanian Healthcare Awards 2023 sunt create de Gregorio Petru (15 ani), artist ceramist din lut românesc: „Pentru ideea trofeelor am căutat să folosesc simboluri ale nobilei profesii de medic. Așa m-am gândit să abstractizez toiagul lui Esculap, în vârful căruia să stea simbolul iubirii, ce se află la baza actului medical însuși, și anume inima. Astfel, trofeele vorbesc despre frumusețe, iubire și altruism, puse în slujba cunoașterii, oferite de medici nu doar pacienților, ci și nouă, tuturor”.
Filmul trofeelor, din atelierul lui Gregorio
Despre
Prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.
Un proiect SpațiulMedical.ro, organizat de BORO Communication.
Despre Romanian Healthcare Awards
Serie unică de evenimente naționale, cu juriu internațional, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, evenimente de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății care, anual, identifică și apreciază exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.
Un proiect SpațiulMedical.ro, dezvoltat de BORO Communication.
BORO Communication este singurul organizator de evenimente medicale din România membru acreditat ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.
Despre
Prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.
Un proiect SpațiulMedical.ro, organizat de BORO Communication.
De ce să participi?
Pentru a arăta că ați reușit să schimbați ceva în jurul dumneavoastră și că sunteți mândru de ce ați realizat, pentru a împărtăși cu ceilalți bucuria acestei realizări. Pentru a dovedi că sunteți printre cei mai buni profesioniști din sănătate. Pentru a contribui la buna reputație a profesioniștilor din sănătate și pentru a face un pas natural către mai multă transparență. Pentru a vă confrunta propriile standarde cu cele ale competiției și cu rigorile unui juriu internațional de top.
Regulament
Vă invităm să vizualizați regulamentul competiției aici.
Aplicare
Formularul pentru categoriile “Medicul Anului”, “Echipa Medicală a Anului”, “Spitalul Anului”, “Inovația Medicală a Anului” și “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”
Formularul pentru categoria “Proiectul de Cercetare al Anului”
Formularul pentru categoria “Campania Medicală a Anului”
Juriu
Prof. Todorka Kostadinova
Bulgaria
Vicepreședintele Asociației Europene pentru Managementul Sănătății (EHMA). Este profesor la Departamentul de Economie și Managementul Sănătății la Facultatea de Sănătate Publică a Universității Medicale din Varna, unde este și Prorector de Relații Internaționale, Acreditare și Calitate.
Prof. Dr. Hendrik Bonnemeier
Germania
Membru al Facultății de Medicină a Universității Christian Albrechts din Kiel, fost director adjunct al Spitalului Universitar din Kiel si actual Director Medical al Clinicii Helios din Cuxhaven; specialist în medicină internă și cardiologie cu supracalificari în medicină de urgență și terapie intensivă internă specială, in dealungul carierei, Prof. Bonnemeier a publicat peste 150 de lucrări științifice, este membru al Societății Germane de Cardiologie câștigîndu-și reputația și aprecierea internațională prin premii naționale și internaționale renumite.
Carsten Engel
Irlanda
Este CEO ISQua și ISQua EEA, membru al consiliului de acreditare al ISQua și ISQua EEA din 2010. A fost vicepreședinte pentru perioada 2016-2021, recunoscut ca expert ISQua din 2013 și numit membru al Academiei Internaționale de Calitate și Siguranță în 2019. A contribuit la dezvoltarea programului internațional de acreditare ISQua și este inspector ISQua EEA din 2010.
Conf. Dr. Diana Loreta Păun
România / Președinte Juriu
Este Consilier Prezidențial pentru Sănătate, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială, medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.
Dr. Olga Șchiopu
Republica Moldova
CEO al Spitalului Internațional „Medpark” – cea mai mare instituție medicală privată din Republica Moldova acreditată de Joint Commission International (JCI). Ocupă funcția de Președinte al Asociației Patronale Uniunea Instituțiilor Medico-Sanitare Private din Republica Moldova (UIMSP) și membru în Biroul Asociației Investitorilor Străini (FIA).
Prof. Dr. Elisa Anamaria Liehn
Profesor de cardiologie experimentală la Universitatea de Științe din Odense, Danemarca, cercetător asociat și șef de laborator la Institutul Național de Patologie „Victor Babeș” din București și la Centrul Național de Cercetare a Inimii din Singapore. Este autor a peste 100 de studii publicate referitoare la strategii terapeutice inovative pentru prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare.
Prof. Dr. Cătălina Poiană
România
Este Prorector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București, Președintele Societății Române de Endocrinologie și Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București.
Prof. Dr. Daniel Lighezan
România
Prorector didactic al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, din Timișoara, medic primar în Cardiologie și Medicină internă cu o vastă activitate științifică. Conduce clinica de Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara.
Prof. Univ. Dr. Cristian Falup-Pecurariu
România
Medic primar Neurologie, șeful Clinicii Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, Facultatea de Medicină, Conferențiar Universitar la Universitatea Transilvania din Brașov.
Prof. Univ. Dr. Costin-Teodor Streba
România
Prodecan responsabil de cercetare la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, medic primar pneumologie și specialist gastroenterologie. Vastă activitate de cercetare, concretizată prin multiple publicații internaționale și granturi de cercetare.
Cristian Hotoboc
România
Preşedinte, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED
Prof. Dr. Daniela Mănuc
România
Disciplina Sănătate Publică, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București
Andreea Cigolea
România
Jurnalist, Realizează emisiunea “Sfat de Sănătate” de la Antena 3.
Roxana Barbu
România
Roxana Barbu s-a alăturat echipei Philips Health Systems în 2015, ocupând funcția de Government and Public Affairs Manager pentru activitățile companiei din România. În acest rol, ea a dezvoltat parteneriate esențiale și acționează ca o punte de legătură între Philips și profesioniștii din domeniul sănătății, dezvoltând și menținând relații solide cu lideri de opinie cheie și autoritățile centrale și locale.
Dr. Constantin Radu
România
Este medic, ocupând o poziție de cercetător în economie sanitară în industria farmaceutică. Alumn al programului Fulbright și absolvent al universității Yale din Statele Unite, a luat parte la proiecte internaționale de cercetare în sisteme de sănătate, atât în Europa, cât și în SUA.