Romanian Healthcare Awards

2023 | 2022 | 2021 | 2020

Play Video

Juriu

Dr. Diana Loreta Păun

România/ Președinte Juriu

Este Consilier Prezidențial pentru Sănătate, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială, medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Prof. Todorka Kostadinova

Este vicepreședintele Asociației Europene pentru Managementul Sănătății. Este profesor la Departamentul de Economie și Managementul Sănătății la Facultatea de Sănătate Publică a Universității Medicale din Varna, unde este și Director de Relații Internaționale, Acreditare și Calitate. În 2011 a fost decan al Facultății de Sănătate Publică și din 2012-2020 – prorector pentru relații internaționale, acreditare și calitate.

Pascal Garel

Este CEO al The European Hospital and Healthcare Federation (HOPE). HOPE reunește 38 de organizații naționale din 30 de țări europene, acoperind aproximativ 80% din sectorul spitalicesc, dar și alte servicii de sănătate și sociale. Garel a fost implicat activ în mecanismele de decizie în sectorul spitalicesc pe diverse probleme, inclusiv cercetare, managementul spitalului, calitatea și dezvoltarea siguranței pacienților.

Bruno Lucet

Este consilier principal al directorului Departamentului pentru Îmbunătățirea Calității și Siguranței Pacienților, responsabil cu afacerile internaționale la Autoritatea Franceză de Sănătate (Haute Autorité de Santé – HAS). A fost implicat în proiecte europene precum Rețeaua Europeană pentru Siguranța Pacienților și Calitatea Îngrijirii (PaSQ) și Parteneriatul European al Organizațiilor de Supraveghere în Domeniul Sănătății (EPSO).

Carsten Engel

Este CEO ISQua și ISQua EEA, membru al consiliului de acreditare al ISQua și ISQua EEA din 2010. A fost vicepreședinte pentru perioada 2016-2021, recunoscut ca expert ISQua din 2013 și numit membru al Academiei Internaționale de Calitate și Siguranță în 2019. A contribuit la dezvoltarea programului internațional de acreditare ISQua și este inspector ISQua EEA din 2010. 

Dr. Feliksas Jankevicius

Conduce Vilnius University Hospital Santaros Clinics, una din cele mai mari și mai moderne instituții medicale din Lituania și unul din cele mai cunoscute spitale din estul Europei pentru transplantul de inimă sau implantul de inimă artificială la copii.

Ilaria Giannico

Este Secretar General al Uniunii Europene a Spitalelor Private (UEHP). Experiența sa profesională include colaborarea cu Camera de Comerț Belgian-Italiană, activitate în cadrul Delegației Confindustria la UE și în afaceri și programe de finanțare UE.

Hans Hofstraat

Vicepreședinte și Senior Fellow &  Program Manager la Philips’ Chief
Technology Office (CTO), precum și membru al echipei de management CTO. Hans lucrează cu echipe și colegi din cadrul Philips Research și CTO, la inovații în domenii clinice precum: bolile cardiovasculare, oncologie și neurologie.

Dr. Olga Șchiopu

CEO al Spitalului Internațional „Medpark” – cea mai mare instituție medicală privată din Republica Moldova acreditată de Joint Commission International (JCI). Ocupă funcția de Președinte al Asociației Patronale Uniunea Instituțiilor Medico-Sanitare Private din Republica Moldova (UIMSP) și membru în Biroul Asociației Investitorilor Străini (FIA).

Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu

Este Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, din Cluj-Napoca. A făcut parte din comisii, consilii științifice și grupuri de lucru de specialitate ale mai multor instituții printre care Ministerului Sănătății, Ministerului Educației, Consiliului Uniunii Europene sau Agenția Națională a Medicamentului.

 

Prof. Dr. Cătălina Poiană

Este Prorector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București, Președintele Societății Române de Endocrinologie și Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Prof. Dr. Daniel Lighezan

Prorector didactic al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, din Timișoara, medic primar în Cardiologie și Medicină internă cu o vastă activitate științifică. Conduce clinica de Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara. 

Șerban Isopescu

Liderul Diviziei de Echipamente și Soluții Medicale, Philips România. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul tehnologiei medicale, Șerban Isopescu reprezintă echipa Philips în relația cu reprezentanții sistemului medical, din mediul public și din cel privat, autorități publice, parteneri de business și mediul non-guvernamental. Obiectivul său este de a contribui la dezvoltarea sistemului de sănătate din România și de a îmbunătăți viața oamenilor prin acele inovații care pot face diferența.

Conf. Dr. Ovidiu Sîrbu

Profesor universitar, Liderul grupului de cercetare axat pe reglarea genelor din cadrul Departamentului de Biochimie al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” Timişoara.

 

Prof. Univ. Dr. Simona Ruță

Prorector pentru cercetare ştiinţifică al Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din Bucureşti, Profesor universitar, şef al disciplinei de Virusologie. Activitatea sa de cercetare se desfașoară în Institutul de
Virusologie ,,Ştefan S. Nicolau”, unde este şef departament „Viroze emergente” şi director ştiinţific al Centrului Internaţional pentru Cercetări în domeniul HIV/SIDA,
afiliat Baylor Pediatric AIDS Initiative, Texas, Houston, USA.

Prof. Univ. Dr. Adriana Filip

Medic primar Dermatologie Venerologie în cadrul Centrului Medico-Chirurgical Interservisan Cluj-Napoca, doctor în medicină cu tema „Modificările speciilor reactive ale oxigenului ȋn psoriazis şi insuficienţa venoasă cronică”, coordonator al laboratorului de studii in vitro al disciplinei, membru fondator și trezorier al ASOM – Asociaţia Stresului Oxidativ în Medicină – ASOM şi al BIOCOM – Centrul de Studiu al Biocompatibilităţii Produşilor Naturali şi de Sinteză.

Prof. Univ. Dr. Costin-Teodor Streba

Prodecan responsabil de cercetare la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, medic primar pneumologie și specialist gastroenterologie. Vastă activitate de cercetare, concretizată prin multiple publicații internaționale și granturi de cercetare.

 

Conf. Univ. Dr. Cristian Falup-Pecurariu

Medic primar Neurologie, șeful Clinicii Neurologie a  Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, Facultatea de Medicină, Conferențiar Universitar la Universitatea Transilvania din Brașov.

Conf. Univ. Dr. Oana Cristina Arghir

Președintele Comisiei de Cercetare Științifică a Consiliului Profesoral al Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), membru în Comisia pentru evaluarea internă și asigurarea calității (CEAC) – UOC și al ISD UOC, coordonator doctoranzi și rezidenți în specialitatea Pneumologie în Centrul Universitar Constanța, medic primar pneumolog, cu atestate în explorări funcționale ventilatorii complexe, somnologie și managementul serviciilor de sănătate.

Prof. univ. dr. Daniel Coriu

Este Președintele Colegiului Medicilor România (CMR), medic primar hematolog și director al Centrului de Hematologie și Transplant Medular al Institutului Clinic Fundeni. 

Ana Maria Doru

Este profesionist cu experiență în management și dezvoltare regională, cu o activitate semnificativă în elaborarea și implementarea de strategii și politici publice integrate în domeniul social. A contribuit la cele mai importante investiții cu fonduri europene realizate până în prezent în România în domeniul infrastructurii în sănătate. Experiențele din acest domeniu i-au creat certitudinea că provocările majore cu care se confruntă sistemul românesc de sănătate pot fi depășite numai lucrând împreună, cu viziune, profesionalism și convingere.

Dr. Andrei Baciu

Este expert în politici de sănătate publică, absolvent al  Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea chirurgie.

Vlad-Teodor Berbecar

Medic specialist medicină internă, cu bogată experiență organizatorică și managerială, membru fondator al European MD PhD Association și al Asociației „Caravana cu Medici”, unde a activat ca secretar general în ultimii 6 ani.

Dr. Adrian Udrea

Este Președintele Asociației Naționale a Oncologilor Privați din România. A fost  educat la Cluj și la Rouen, Franța, premiat de Quintiles în 2014 pentru „contribuția valoroasă la dezvoltarea cercetării clinice în România”.

Liliana Curea

Este Jurnalist, reporter și realizator al emisiunii “Doctor de Bine” de la PRO TV. În cadrul fiecărei ediții a emisiunii, Liliana prezintă câte un subiect de interes din domeniu, alături de specialiști cu experiență în medicină.

Raluca Șoaita

Este Architect & Founder în cadrul Tesseract Architecture, singurul studio de arhitectură specializat pe arhitectura de spitale și clinici din România. Raluca a proiectat până în prezent 700.000 mp de spitale și clinici medicale. Din 2017, face parte din echipa tehnică de experți implicați într-un proiect de anvergură al Băncii Mondiale în România, “Reforma Sectorului Medical – Îmbunătățirea Calității Sistemului Medical în România.”

Andreea Cigolea

Jurnalist, Realizează emisiunea “Sfat de Sănătate” de la Antena 3.

 

Dr. Constantin Radu

Este medic și consultant în politici de sănătate, implicat în proiecte de evaluare a programelor de sănătate, accesul la medicamente și îmbunătățirea calității serviciilor de îngrijire.

Ștefan Dascălu

Este cercetător în imunologie și epidemiologie teoretică la Universitatea Oxford, implicat în numeroase studii epidemiologice şi de sănătate publică despre pandemia COVID-19, participând totodată şi la eforturile de comunicare despre vaccinare.

Conf. Dr. Simin Aysel Florescu

Manager Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” București, medic primar Boli Infecțioase, Șef Clinica de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babes – UMF Carol Davila

 

Prof. Dr. Radu Bogdan Mateescu

Șef secție Gastroenterologie, Spitalul Clinic Colentina, medic primar medicină internă și gastroenterologie.

Parteneri

PARTENERI

SUSȚINĂTOR

PARTENER INSTITUȚIONAL

UN PROIECT: 

Proiecte Conexe Sănătate 

Vreau să devin Partener

Violeta Astratinei

Președinte și fondator al Asociației Melanom România

Membru al Juriului Romanian Healthcare Awards 2021

”Îmbunătățirea infrastructurii medicale este esențială și urgentă în România. Acesta este motivul pentru care concursurile precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decât binevenite pentru a aduce mai multă vizibilitate sectorului medical și celor mai bune practici din segment. Îi încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să determine schimbări pozitive în acest an să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale din România. ”

Dr. Andrei Baciu

Secretar de Stat, Ministerul Sănătății

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Cu toate că pandemia este departe de a se fi încheiat, este extraordinar ceea ce au realizat cei de la Romanian Healthcare Awards și remarcabil efortul celor care au fost nominalizați. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a fi parte din juriul acestei competiții care vine să confirme că profesionalismul medicilor români, al echipelor medicale și al celor din spitalele din România, sunt la cele mai înalte cote. Mulțumesc pentru acest eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale, dar și a celor de echipă.”

Liliana Curea

Jurnalist, Reporter și Realizator Emisiune de Sănătate, PRO TV

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Sunt reporter pe sănătate de 4 ani, iar în tot acest timp am fost aproape zilnic în spitale. Nu întotdeauna știrile pe care le-am făcut au fost pozitive și asta nu pentru că nu mi-am dorit, ci pentru că eu, ca jurnalist PRO TV, trebuie să redau realitatea din sistemul sanitar românesc. Aud foarte des că “sistemul este de vină” și chiar eu spun acest lucru de multe ori. Dar sistemul este format din oameni și, deși e greu, oamenii își pot schimba obiceiurile rele – pentru că ele contribuie la consolidarea neregulilor din sănătate. Am cunoscut în toată această perioadă sute de cadre medicale, multe dintre ele persoane dedicate, oameni care pot ridica nivelul sistemului sanitar. Doar că unii s-au săturat de lipsuri și de nepotisme și s-au lăsat păgubași. Cred că e timpul ca aceste persoane să ridice capul și să strige tare că se poate. Și mai ales să facă lucruri pentru a demonstra că se poate chiar și în România. Doar așa putem avea schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. Iar o astfel de competiție este prilejul ideal pentru ei, cei care muncesc zi de zi cu pasiune, cu dragoste față de semeni și cu dorința de a evolua profesional. Romanian Healthcare Awards 2020 este șansa oricăruia dintre ei! Am cunoscut medici tineri care au ajutat la dezvoltarea sistemului de sănătate fără a-și asuma vreun merit. Am văzut, mai ales în această perioada grea de pandemie, că doar în echipă pot depăși obstacole care par de netrecut. S-au mobilizat și au acționat ca o familie și au reușit. Sunt unități sanitare în care managerii (și nu numai) s-au implicat în dezvoltarea și modernizarea unităților sanitare. Acești oameni sunt exemple de urmat și trebuie să iasă în față și să își asume meritele. Ei îi pot motiva și pe colegii care încă nu au îndrăznit să creadă că se poate și în România. Aveți curaj să arătați că ați schimbat ceva în bine și că totul depinde nu de sistem, ci de oamenii care fac parte din el!”

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu

Rector UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Privilegiul de a evalua activitatea profesională a celor mai buni dintre cei buni, chiar dacă această misiune nu va fi ușoară, mă onorează. A sosit în sfârșit momentul în care profesioniștii din domeniul sănătății vor păși pe scenă, spre a arăta tuturor ce au realizat și spre a-i motiva pe cei aflați la început de drum să le urmeze exemplul, să se dezvolte, să evolueze și să dea tot ce au mai bun.
Este foarte important să-i onorăm pe cei care își fac meseria cu dragoste și pasiune, cu devotament și responsabilitate, cu empatie și sacrificiu, precum și echipele și instituțiile în cadrul cărora nu există “nu se poate”. Știu că, pentru un medic, cea mai plăcută formă de recunoștință este zâmbetul pacientului vindecat, dar și o recunoaștere publică a valorii sale îi va spori motivația de a-și face mai departe datoria cu profesionalism.
Romanian Healthcare Awards 2020 ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște mai bine valorile, de a afla cine se află în spatele măștii, de a învăța și de a ne inspira unii pe alții, de a omagia cea mai nobilă vocație: cea de a veghea asupra sănătății oamenilor.”

Vreau să particip

Vasile Ruscovan

Director General, Kapamed

Professional Partner ROHO

 

“Sectorul sanitar din România este într-o continuă schimbare, întâmpinând noi provocări. Creșterea continuă a calității, dar și a complexității serviciilor medicale pun o presiune continuă asupra bugetelor spitalelor publice și private. Înțelegem competitivitatea pieței serviciilor medicale, crescândă pe an ce trece, în vederea atragerii și păstrării pacienților asigurați medical. Dezvoltarea sectorului medical privat mută spitalele publice din zona prestatorilor de servicii medicale, în zona jucătorilor din marea industrie medicală. Pe cale de consecință, elementele ce țin de maximizare și eficiență a lanțului de aprovizionare și de trasabilitate a consumabilelor medicale, în vederea creșterii productivității, siguranției, securității și realizarea de economii, vor face diferența. Kapamed furnizează cele mai eficiente și sigure soluții RFID de optimizare logistică, adaptabile la nevoile fiecărui spital în parte, iar Convenția Română a Spitalelor este locul unde vă vom împărtăși experiența noastră.”

Prof. Dr. Leonard Azamfirei

Rector, UMF Târgu Mureș

Partener Educațional ROHO

 

“Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie «George Emil Palade» din Târgu Mureș susține acest amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical. Suntem o comunitate academică preocupată de viitorul medicinei românești și conștientă de responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, aceea de a le oferi absolvenților noștri o educație medicală de elită. Universitățile joacă un rol esențial în formarea viitorilor lideri ai echipelor medicale din spitalele din România. De peste șapte decenii, în centrul medical și universitar Târgu Mureș se formează generații de medici, farmaciști și alți specialiști care sunt dedicați misiunii nobile de a salva vieți și care își aduc aportul la îmbunătățirea sistemului sanitar românesc. Într-o universitate, viitorii lideri din Sănătate dobândesc cunoștințe medicale solide, competențe, abilități și valori esențiale definirii lor ca profesioniști și ca oameni.”

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Raluca Șoaita

ARCHITECT & FOUNDER, TESSERACT ARCHITECTURE

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Îmbunătățirea infrastructurii medicale este critică și urgentă în Romania.

De aceea, competiții precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decăt binevenite pentru a face vizibilitate sectorului medical și bunelor practici din domeniu. Încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să schimbe ceva, câtuși de puțin în jurul lor în acest an, să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale în România. “

Andreea Cigolea

Jurnalist

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Am contact în fiecare zi cu medici din toate domeniile, care lucrează atât la stat, cât și la privat. Toți au nemulțumirile lor și consider că a venit momentul ca aceste nemulțumiri să fie aflate de toată lumea. Am văzut în această pandemie medici care sunt adevărate modele de urmat, care au uitat de ei, și-au lăsat și familia pe locul doi, stând peste 12 ore zilnic în spitale. Și cel mai important e de fapt că nu au plecat din țară pentru un trai mai bun, au rămas aici pentru a salva vieți, pentru a fi alături de noi. Cred că astfel de oameni trebuie scoși în față și apreciați la adevărata valoare, pentru că, mai ales acum chiar au nevoie. Romanian Healthcare Awards 2021 reprezintă o ocazie prin care ne putem promova medicii de astăzi și mă bucur că pot face și eu parte din acest proiect.” 

Emanuel Guţan

Country Manager Ecolab Romania, Bulgaria, Ukraina, Moldova

Partener ROHO

 

“Ecolab Romania, prin Divizia Healthcare, oferă soluții de prevenire a infecțiilor care ajută la asigurarea unui mediu mai curat, mai sigur și mai sănătos pentru pacienți și furnizorii de servicii medicale, ceea ce duce la rezultate îmbunătățite, eficiențe operaționale și satisfacție crescută a pacienților. Modelul nostru unic de livrare a programului de preventive reunește tehnologie de ultimă oră, informații în timp real, servicii furnizate personal și instruire de bune practici. Participarea activă la evenimentele ROHO ne provoacă să identificăm împreună cu specialiștii din spitale, soluții pentru creșterea calității serviciilor medicale românești.”

Prof. Dr. Cătălina Poiană

Prorector al Universității De Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Romanian Healthcare Awards 2020 reprezintă un moment în care societatea medicală își promovează medicii, spitalele și echipele medicale care au dat dovadă de implicare și profesionalism în activitatea curentă pentru și în beneficiul pacienților. Sunt onorată că fac parte din juriul acestui eveniment, un juriu format din reputate personalități. Acest eveniment trebuie să ne arate că România are medici valoroși și unități medicale unde se practică un act medical de calitate.

În calitate de președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București, cel mai numeros colegiu teritorial, cu peste 13.500 de membri activi, susțin valorizarea medicilor, iar în calitate de prorector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București salut această inițiativă care promovează medicii de astăzi, studenții de ieri, pe care noi i-am format în toate universitățile de medicină și farmacie din țară.”

Dr. Adrian Udrea

 Director Medical, Medisprof Cancer Center

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Puterea exemplului a fost întotdeauna unul din motivele pentru care am clădit ceva in clinica mea. Haideți să ieșim din anonimat și să arătăm tuturor cât suntem de pasionați și de profesioniști în ceea ce facem.”

Prof. Dr. Viorel Scripcariu

Rector, UMF Iași

Partener Educațional ROHO

 

”A profesa medicina presupune asumarea, zi de zi, a unei imense responsabilități: confortul, sănătatea și chiar viața pacienților noștri depind de noi, de calitatea actului medical pe care îl oferim. De aceea, autoritatea formală sau informală în lumea medicală implică un grad de responsabilitate semnificativ mai ridicat decât în alte profesii. Cum apar liderii în domeniul medical, care sunt condițiile și contextul favorabile apariției lor? În primul rând, un lider medical nu apare, ci se formează. Procesul începe din școală, din învățământul preuniversitar, atunci când se cristalizează atât trăsăturile de caracter ale individului, cât și vocația sa, curiozitatea și apetitul pentru cunoaștere. Aceasta este fundația pe care, mai târziu, mediul universitar clădește cunoștințele specifice domeniului medical. Cunoștințele sunt absolut necesare, dar nu și suficiente – un viitor lider în domeniul medical are vitală nevoie de puterea exemplului, de un model care să-l inspire și pe care să-l urmeze în cariera sa. Relația mentor – discipol în medicină este printre cele mai profunde și complexe relații de acest tip și ea va defini și ghida, în timp, profilul viitorului lider. Nu în ultimul rând, un lider în lumea medicală este un om pentru care acumularea permanentă de cunoștințe este la fel de naturală ca respirația. Medicina este un domeniu extrem de dinamic, în care cercetarea aduce în fiecare zi elemente de noutate pe care un lider profesional trebuie să le asimileze pentru a-și conserva acest statut.”

Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun

Consilier Prezidential, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială

Președinte și membru al Juriului internațional Romanian Healthcare Awards 2021

“De prea puține ori vorbim despre excelență în medicina românească și trebuie să recunoaștem că avem nenumărate povești de succes, atât din sfera profesioniștilor din sănătate, cât și a spitalelor. Punând mai des în lumină aceste povești, putem obține un efect de multiplicare! Pandemia cu care ne confruntăm ne-a dovedit o dată în plus rolul critic pe care personalul medical îl are în lupta împotriva răspândirii virusului. Fără îndoială că rezultatele medicilor și ale echipelor medicale nu ar fi fost posibile fără spitale performante. 

 

Romanian Healthcare Awards constituie o ocazie extraordinară de a ne arăta recunoștința pentru medici și echipe medicale a căror activitate stă sub semnul profesionalismului, devotamentului și responsabilității, și de a premia spitale modele de bune practici, în care putem păși cu încredere. Cele șapte categorii ale ediției din 2021 – Medicul Anului, Echipa Medicală a Anului, Spitalul Anului, Proiectul de Cercetare al Anului, Inovația Medicală a Anului, Campania Medicală a Anului, Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului vin să încununeze efortul consecvent depus zi de zi, pentru menținerea sănătății noastre, a tuturor, oferindu-ne nouă, membrilor juriului, prilejul de a ne arăta aprecierea și de a vă oferi însemnele prețuirii noastre pentru valorile promovate! Vă invit așadar, în calitate de Președinte și membru al juriului să vă faceți cunoscute poveștile de succes, nu doar în România, ci în lumea întreagă!”

Prof. Dr. Viorel Scripcariu

Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T.  Popa”, din Iași

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„La sfârșitul unei gărzi infernale sau după o operație dificilă, când realizezi că ți-ai ales un drum cu sens unic, îți aduci aminte și de ce ai ales să urmezi una dintre cele mai grele dar și mai nobile meserii din lume. De ce ai ales să pui sănătatea celor din jur mai presus de propria sănătate și de ce, de multe ori, petreci mai mult timp la spital decât alături de familie. Pentru că medicina este mai mult decât o profesie, este o vocație, te definește nu doar ca profesionist, ci și ca om, și pentru că medicii adevărați nu așteaptă nici bani, nici laude, pentru a-și face datoria. Câteodată, însă, ai nevoie de încurajări și de premii ca să poți mergi mai departe, așa cum actorii se hrănesc cu aplauzele publicului. Iar Romanian Healthcare Awards 2020, prima competiție din România cu juriu internațional, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor, exact asta și-a propus, să certifice valoarea profesională și umană, să ofere un plus de considerație și recunoștință.”