BCR: Pachetul Suport pentru linia întâi

Dragii noștri eroi, 

Știm că nu este ușoară perioada aceasta, mai ales pentru voi, cei care luptă în prima linie pentru siguranța noastră, a tuturor. În voi ne punem #speranța și #încrederea în fiecare zi. Vă mulțumim și vă suntem alături. Astfel, am creat pentru voi Pachetul Suport pentru linia întâi, care conține soluții BCR gândite să vă ajute:

Linii de comunicare personalizate, pentru orice informații și suport necesar din partea noastră.  

Pachet complet de soluții George, pentru deschiderea unui cont curent 100% online, precum și pentru efectuarea rapidă și sigură, 100% online, a tranzacțiilor, deschiderea instant de noi produse, inclusiv a unui credit nou sau de refinanțare, modificarea limitelor la bancomate și POS, blocarea și deblocarea cardurilor, vizualizarea de conturi etc.

Soluții de finanțare cu discount, pentru continuarea optimă a activității. Ofertă exclusivă: 6,79%/an dobândă fixă la creditul de nevoi personale, valabilă până la data de 30.09.2020. Astfel, în cazul unui credit în valoare de 20.000 lei, acordat pe 5 ani cu dobândă fixă de 6,79%/an și zero comision de analiză și administrare credit, rata lunară este de 394 lei, valoarea totală plătibilă după 60 de luni este de 23.643 lei, iar DAE, dobânda cu toate costurile incluse, este 7,01%.  

În plus, există opțiunea de atașare la creditul de nevoi personale a unei asigurări, ce oferă protecție în cazul apariției unui eveniment neprevăzut și o reducere suplimentară de 0,5 puncte procentuale la dobânda creditului, pe toată perioada asigurată.

În acest caz, pentru un credit de nevoi personale în valoare de 20.000 lei, acordat pe 5 ani cu dobândă fixă de 6,29%/an și zero comision de analiză și administrare credit, rata lunară este de 389 lei, costul lunar al asigurării este de 28 lei, valoarea totală plătibilă după 60 de luni este de 25.042 lei, iar DAE este 9,63%.

Lucrezi în sectorul medical? Aplică aici pentru Pachetul Suport pentru linia întai! Suntem alături de tine.

BCR este Partener în cadrul Romanian Healthcare Awards 2020.